Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

 

Községünk Önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt Zalagyömörő megújult honlapján. Isten hozta kedves böngésző, aki vagy akarattal, vagy csak a világhálón kóborolva, de meglátogatja községünket akár csak virtuálisan is.

Büszke vagyok arra, hogy zalagyömörői vagyok, hogy ez a település a szülőfalum, hogy itt lehettem kisgyermek, hogy itt válhattam felnőtté, és most a lakosok bizalma által polgármesterré is.

Az elkövetkezendő időben, ha lehet még nagyobb lendülettel, mint eddig, azért fogok dolgozni, hogy Zalagyömörő valamennyiünk számára otthonosabbá váljon. Azért dolgozom, hogy itt érdemes legyen megállapodni, családot alapítani, gyermekeket nevelni, tanulni és dolgozni, távlati terveket szőni.

Tudom, hogy a sikert nemcsak akarni kell, hanem dolgozni is érte. Remélem, hogy a közös építőmunkában mindenkire számíthatok, úgy a képviselő-testület minden tagjára, mint a településen élőkre, hiszen céljaink megvalósítása csak együtt sikerülhet. Együtt építhetünk egy jobb, egy szebb, egy otthonosabb települést magunknak, és gyermekeinknek!

A honlapon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Zalagyömörő értékeit, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét. Persze interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm településünk lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap információival és új struktúrájával. Szeretném, ha Zalagyömörőben az itt lakókon kívül mindenki otthon érezné magát, mindenki, aki ide ellátogat. Remélem, hogy a községünk iránt érdeklődők sok jól használható információra találnak majd itt, polgárainknak pedig segítséget nyújt ahhoz, hogy a helyi közügyekben még tájékozottabbak, jártasabbak legyenek.

 

A honlap használatához sok örömet kívánva, üdvözöl minden kedves látogatót:

                                                             Illés László

polgármester

 

utolsó módosítás:2011-10-11 15:26:08
IMPRESSZUM,  SZERZŐI JOGOK
Zalagyömörő Község Önkormányzat hivatalos honlapja
Felelős kiadó:
Zalagyömörő Község Önkormányzat (8349 Zalagyömörő, Fő u. 2.)
Telefon/Fax: 87/557-007 
e-mail: onkormanyzatzalagyomoro@freemail.hu

ÜZEMELTETŐ
Zalagyömörő Község Önkormányzat